Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo
APV | Vesti
Nazad
Počeli radovi na izgradnji druge faze kanalizacije u Selenči

23.06.2017

Počeli radovi na izgradnji druge faze kanalizacije u Selenči

Pokrajinski sekretar za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo mr Vuk Radojević prisustvovao je juče početku radova na izgradnji 2. faze kanalizacije u Selenči u opštini Bač.

Kako je rekao, opština Bač je jedna od najaktivnijih opština u Vojvodini kada je reč o projektima iz oblasti poljoprivrede i vodoprivrede.

„Zahvaljujući dobrim projektima sa kojim je aplicirala na konkurse, za ovu opštinu je u proteklih godinu dana opredeljeno 120 miliona dinara“, istakao je Radojević. Takođe, osvrnuvši se na planove Sekretarijata , napomenuo je da će biti raspisan konkurs za nabavku protivgradnih raketa što će biti od velikog značaja za sve lokalne samouprave a prvenstveno za poljoprivrednike u odbrani od grada.

Predsednik opštine Bač, Dragan Stašević, istakao je da je opština Bač ove godine od Pokrajinskog sekretarijata dobila sredstva za uređenje kanalske mreže, izgradnju atarskih puteva, opremanje poljočuvarske službe, kao i za 2. fazu izgradnje kanalizacije u Selenči.

Kako je rekao, u ovoj fazi, biće izgrađeno 1.200 metara kanalizacione mreže i radovi će biti završeni u roku. Učešće Pokrajinskog sekretarijata u ovoj fazi izgradnje, a kako je to bilo i u 1. fazi, iznosi 80 odsto od ukupnog iznosa, dok je 20 odsto sredstava i celokupan PDV je obezbedila lokalna samouprava.
  

POVEZANE VESTI
Nema povezanih vesti
PRETRAGA VESTI

Tekst :

Datum :Zahtev za nultom kontrolom za učešće na konkursima Pokrajinskog sekretarijata za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo u 2021. godini15.01.2021Zahtev za nultom kontrolom za učešće na konkursima Pokrajinskog sekretarijata za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo u 2021. godiniObaveštenje radi upoznavanja zainteresovanih lica da mogu podneti zahtev za izlazak na teren službenika PSS povodom nulte ...


Pitajte sekretara Budžet AP Vojvodina Program razvoja AP Vojvodina


Pokrajinski fond za razvoj poljoprivrede AP Vojvodine

Uprava za agrarna plaćanja

Razvojni fond Autonomne Pokrajine Vojvodine

Garancijski fond AP Vojvodine

Poljoprivredna savetodavna služba AP Vojvodine

Prognozno izveštajna služba zaštite bilja AP Vojvodine

Poljoprivredne stručne službe Srbije

Зелена прогноза

JPV 'Vode Vojvodine' Novi Sad

JP 'Vojvodina šume'