Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo
APV | Vesti
Nazad
Božić: Razvoj malih i srednjih gazdinstava prioritet

21.11.2020

Božić: Razvoj malih i srednjih gazdinstava prioritet


Pokrajinski sekretar za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo Čedomir Božić obišao je poljoprivredno domaćinstvo porodice Martić iz Kukujevaca u opštini Šid. Tom prilikom Božić je istakao, da je jedan od prioriteta Pokrajinske vlade razvoj malih i srednjih gazdinstava, jer ih je najviše i od njih zavisi opstanak sela.

„Cilj nam je da obiđemo veliki broj malih i srednjih poljoprivrednih gazdinstava i da se na terenu upoznamo sa realnom situacijom i sa eventualnim problemima koji su mogli biti prouzrokovani pandemijom. Smatram da će sledeća godina biti godina sve bržeg razvoja ovakvih i sličnih poljoprivrednih gazdinstava, a naš prevashodni cilj se ogleda u sagledavanju celokupne situacije na terenu, a potom i izradi adekvatnih programa koji će pospešiti razvoj poljoprivrednih gazdinstava, pa samim tim i poljoprivrede uopšte“, zaključio je Božić.
  

POVEZANE VESTI
Nema povezanih vesti
PRETRAGA VESTI

Tekst :

Datum :Zahtev za nultom kontrolom za učešće na konkursima Pokrajinskog sekretarijata za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo u 2021. godini15.01.2021Zahtev za nultom kontrolom za učešće na konkursima Pokrajinskog sekretarijata za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo u 2021. godiniObaveštenje radi upoznavanja zainteresovanih lica da mogu podneti zahtev za izlazak na teren službenika PSS povodom nulte ...


Pitajte sekretara Budžet AP Vojvodina Program razvoja AP Vojvodina


Pokrajinski fond za razvoj poljoprivrede AP Vojvodine

Uprava za agrarna plaćanja

Razvojni fond Autonomne Pokrajine Vojvodine

Garancijski fond AP Vojvodine

Poljoprivredna savetodavna služba AP Vojvodine

Prognozno izveštajna služba zaštite bilja AP Vojvodine

Poljoprivredne stručne službe Srbije

Зелена прогноза

JPV 'Vode Vojvodine' Novi Sad

JP 'Vojvodina šume'