Покрајински секретаријат за пољопривреду, водопривреду и шумарство
АПВ | Вести
Назад
Најава догађаја (28.02.2017 у 14:00)

27.02.2017

Најава догађаја (28.02.2017 у 14:00)

У уторак 28. фебруара 2017. године, у 14:00 часова у седишту Покрајинске владе, булевар Михајла Пупина бр. 16, у свечаној сали бр. 23 на првом спрату, одржаће се састанак делегације Покрајинског секретаријата за пољопривреду, водопривреду и шумарство и делегације Народне Републике Кине. 

Делегацију Покрајинског секретаријата за пољопривреду, водопривреду и шумарство предводиће Покрајински секретар мр Вук Радојевић, док ће на челу делегације Народне Републике Кине бити Цуи Јун заменик генералног директора Кинеске академије за пољопривредни инжењеринг. 

Састанак се реализује у оквиру посете делегације Народне Републике Кине Републици Србији, у организацији Амбасаде Народне Републике Кине у Београду и Министарства пољопривреде и заштите животне средине Републике Србије. 
  

ПОВЕЗАНЕ ВЕСТИ
Нема повезаних вести


ПРЕТРАГА ВЕСТИ

Текст :

Датум :


Вук Радојевић : Удруживање винара и заштита географског порекла вина услов за боље позиционирање домаћих вина21.04.2018Вук Радојевић : Удруживање винара и заштита географског порекла вина услов за боље позиционирање домаћих винаПокрајински секретар за пољопривреду,водопривреду и шумарство мр Вук Радојевић учествовао је на панел дискусији ” ...


Питајте секретара Буџет АП Војводине Програм развоја АП Војводине


Покрајински фонд за развој пољопривреде АП Војводине

Управа за аграрна плаћања

Развојни фонд Аутономне Покрајине Војводине

Гаранцијски фонд АП Војводине

Пољопривредна саветодавна служба АП Војводине

Прогнозно извештајна служба заштите биља АП Војводине

Пољопривредне стручне службе Србије

Зелена прогноза

ЈПВ 'Воде Војводине' Нови Сад

ЈП 'Војводина шуме'