Покрајински секретаријат за пољопривреду, водопривреду и шумарство
АПВ | Вести
Назад
Студијско путовање у СР Немачку

15.09.2017

Студијско путовање у СР Немачку

Покрајински секретаријат за пољопривреду, водопривреду и шумарство, заједно са Канцеларијом за пољопривреду и рурални развој  Штутгартског округа у периоду 16. 09. 2017. – 23. 09. 2017. године организује студијско путовање у СР Немачку. 

Учешће на путовању поред представника овог Секретаријата, помоћника покрајинског секретара Младена Петковића и Предрага Рајића, узимају и најбољи ђаци петнаест средњих пољопривредних и мешовитих школа са простора АП Војводине, као и њихови професори. 

Током студијског боравка, учесници путовања ће обићи Пољопривредни школски центар у Купферцелу, где ће у непосредној комуникацији сазнати више о образовном систему који се тиче пољопривредне струке у Немачкој,  затим компанију „Џон Дир“ у Манхајму, гиганта на пољу производње пољопривредних машина. Поред тога, делегација ће бити примљена на високом нивоу у Влади Штутгартског округа, Скупштини Баден – Виртемберга, Генералном конзулату Републике Србије у Штутгарту.  Студијски боравак у Немачкој чиниће и посете бројним пољопривредним газдинствима и малим прерађивачким капацитетима. 
  

ПОВЕЗАНЕ ВЕСТИ
Нема повезаних вести


ПРЕТРАГА ВЕСТИ

Текст :

Датум :


Покрајински фонд за развој пољопривреде АП Војводине

Управа за аграрна плаћања

Развојни фонд Аутономне Покрајине Војводине

Гаранцијски фонд АП Војводине

Пољопривредна саветодавна служба АП Војводине

Прогнозно извештајна служба заштите биља АП Војводине

Пољопривредне стручне службе Србије

Зелена прогноза

ЈПВ 'Воде Војводине' Нови Сад

ЈП 'Војводина шуме'