Покрајински секретаријат за пољопривреду, водопривреду и шумарство
АПВ | Вести
Назад
Најава догађаја (13.05.2019.)

10.05.2019

Најава догађаја (13.05.2019.)

1. НАЈАВА ДОГАЂАЈА

Секретар Радојевић на Пословном форуму са привредном делегацијом Нижњег Новгорода

У понедељак, 13. маја 2019. године у 11. 00 часова у великој сали Привредне коморе Војводине (Хајдук Вељкова 11, ИИИ спрат), покрајински секретар за пољопривреду, водопривреду и шумарство др Вук Радојевић ће се обратити на отварању пленарне седнице Пословног форума са привредном делегацијом Нижњег Новгорода (Руска Федерација).

Изјаве за медије предвиђене су пре почетка догађаја у 10.45 часова, а медијима ће се обратити ресорни секретар др Вук Радојевић, председник Привредне коморе Војводине Бошко Вучуревић, представник Трговинског представништва Руске Федерације у Републици Србији Андреј Н. Хрипунов и министар за индустрију, трговину и предузетништво Владе Нижњегорадске области Максим Черкасов.

Позивамо вас да извештавате.

2. НАЈАВА ДОГАЂАЈА

Секретар Радојевић одржаће конференцију за новинаре

У понедељак, 13. маја 2019. године у 13.00 часова, на штанду Покрајинске владе у Мастер центру, у оквиру 86. Међународног пољопривредног сајма, покрајински секретар за пољопривреду, водопривреду и шумарство др Вук Радојевић одржаће конференцију за новинаре поводом предстојећег - 1. Међународног дана воћара који ће бити одржан у среду, 15. маја.

На конференцији за новинаре говориће и директорка „Дневника“ АД Гордана Живковић и проф. др Зоран Кесеровић са Пољопривредног факултета.

Позивамо вас да извештавате.

3. НАЈАВА ДОГАЂАЈА

Секретар Радојевић обратиће се на округлом столу „Иновације у пољопривреди-пут ка одрживом развоју“

У понедељак, 13. маја 2019. године, у 13.30 сати, у сали број 3 Мастер центра Новосадског сајма, покрајински секретар за пољопривреду, водопривреду и шумарство др Вук Радојевић ће учествовати на округлом столу „Иновације у пољопривреди-пут ка одрживом развоју“.

Овај округли сто посвећен је пројекту „Иновација пољопривреде за обезбеђивање раста и запошљавања у прекограничном региону-АГРИННО“, који је суфинансиран средствима Европске уније у оквиру ИПА прекограничног програма Мађарска-Србија 2014-2020.
  

ПОВЕЗАНЕ ВЕСТИ
Нема повезаних вести


ПРЕТРАГА ВЕСТИ

Текст :

Датум :


Питајте секретара Буџет АП Војводине Програм развоја АП Војводине


Покрајински фонд за развој пољопривреде АП Војводине

Управа за аграрна плаћања

Развојни фонд Аутономне Покрајине Војводине

Гаранцијски фонд АП Војводине

Пољопривредна саветодавна служба АП Војводине

Прогнозно извештајна служба заштите биља АП Војводине

Пољопривредне стручне службе Србије

Зелена прогноза

ЈПВ 'Воде Војводине' Нови Сад

ЈП 'Војводина шуме'