Покрајински секретаријат за пољопривреду, водопривреду и шумарство
АПВ | Вести
Назад
Делегација Покрајинске владе посетила сајам „Fruit Logistica 2020“ у Берлину

06.02.2020

Делегација Покрајинске владе посетила сајам „Fruit Logistica 2020“ у Берлину

Покрајински секретар за пољопривреду, водопривреду и шумарство др Вук Радојевић  члан је делегације Покрајинске владе која борави у Берлину, где је у току међународни сајам произвођача воћа и поврћа „Fruit Logistica 2020“.

Реч је о једној од водећих манифестација међу произвођачима свежег воћа и поврћа, која се сваке године одржава у Берлину. Овогодишњи „Фруит логистик“ окупио је преко три хиљаде излагача из готово сто земаља и регија, међу којима је и АП Војводина.

На берлинском сајму учешће су узели приватна породична фарма трешања „Sweet Cherry Lady“, плантажа лешника „Вранић“, задруга произвођача поврћа и ратарских култура „Агроном“, произвођач и извозник нектарина „Sirmium fruit“, земљорадничка задруга „Крстурска паприка“, компанија „Царска башта“, која окупља локалне произвођаче поврћа, породични произвођачи јабука „Vlabons group“, као и задруга произвођача јабука ЦОПА.

Ова велика манифестација, поред бројних произвођача, окупља увознике, извознике, трговце на велико и мало, стручњаке за паковање и руковање плодовима, за транспорт и логистику и све оне који чине део велике слике овог сектора.
  

ПОВЕЗАНЕ ВЕСТИ
Нема повезаних вести


ПРЕТРАГА ВЕСТИ

Текст :

Датум :


ОБАВЕШТЕЊЕ28.10.2020ОБАВЕШТЕЊЕОбавештење подносиоцима пријава на конкурсе које је расписао Покрајински секретаријат за пољопривреду, ...


Питајте секретара Буџет АП Војводине Програм развоја АП Војводине


Покрајински фонд за развој пољопривреде АП Војводине

Управа за аграрна плаћања

Развојни фонд Аутономне Покрајине Војводине

Гаранцијски фонд АП Војводине

Пољопривредна саветодавна служба АП Војводине

Прогнозно извештајна служба заштите биља АП Војводине

Пољопривредне стручне службе Србије

Зелена прогноза

ЈПВ 'Воде Војводине' Нови Сад

ЈП 'Војводина шуме'