Покрајински секретаријат за пољопривреду, водопривреду и шумарство
АПВ | Вести
Назад
Покрајински секретар за пољопривреду, водопривреду и шумарство Чедомир Божић обишао је Општину Инђија

29.12.2020

Покрајински секретар за пољопривреду, водопривреду и шумарство Чедомир Божић обишао је Општину Инђија

Покрајински секретар за пољопривреду, водопривреду и шумарство Чедомир Божић обишао је Општину Инђија, и том приликом разговарао са председником поменуте општине Владимиром Гаком о пројектима који се реализују уз помоћ Покрајинског секретаријата за пољопривреду. Након састанка Божић и Гак обишли су радове на изградњи бунара, као и фабрику воде у Инђији. Том приликом Покрајински секретар је рекао да је ово најбољи показатељ сарадње локалне самоуправе на основу које се граде стандарди који су у складу са покрајинском потстицајном политиком.

"Након реализације овог Пројекта, уз већ изграђене бунаре, а које је такође Секретаријат суфинансирао, укупна вредност  инвестирања Секретаријата  износиће преко 40 милиона милиона динара. Крајњи циљ ових инвестиција јесте постизање стабилности у раду водоизворишта, што ће становници Инђије моћи да осете кроз континуирано и сигурно снабдевање водом током целе године, истакао је Божић.
Председник Општине Инђија, Владимир Гак, подсетио се периода када многа насеља у општини Инђија нису имали воду, и да се иницијатива и напоран рад исплатио и да овакви подухвати представљају историјске тренутке.

"Реализацијом ових пројеката решили смо комплетно водоснабдевање у Инђији.

Овом изградњом бунара обезбеђен је повећан капацитет инђијског изворишта. На овај начин омогућило се да у току целе године потрошачи у насељима општине Инђија имају довољне количине воде задовољавајућег притиска, тј. да се водоснабдевање одвија без рестрикција.
  

ПОВЕЗАНЕ ВЕСТИ
Нема повезаних вести


ПРЕТРАГА ВЕСТИ

Текст :

Датум :


Захтев за нултом контролом за учешће на конкурсима Покрајинског секретаријата за пољопривреду, водопривреду и шумарство у 2021. години19.01.2021Захтев за нултом контролом за учешће на конкурсима Покрајинског секретаријата за пољопривреду, водопривреду и шумарство у 2021. годиниОбавештење ради упознавања заинтересованих лица да могу поднети захтев за излазак на терен службеника ПСС поводом ...


Питајте секретара Буџет АП Војводине Програм развоја АП Војводине


Покрајински фонд за развој пољопривреде АП Војводине

Управа за аграрна плаћања

Развојни фонд Аутономне Покрајине Војводине

Гаранцијски фонд АП Војводине

Пољопривредна саветодавна служба АП Војводине

Прогнозно извештајна служба заштите биља АП Војводине

Пољопривредне стручне службе Србије

Зелена прогноза

ЈПВ 'Воде Војводине' Нови Сад

ЈП 'Војводина шуме'