Назад
Најава догађаја (13.05.2019.)

Најава догађаја (13.05.2019.)


10.05.2019

1. НАЈАВА ДОГАЂАЈА

Секретар Радојевић на Пословном форуму са привредном делегацијом Нижњег Новгорода

У понедељак, 13. маја 2019. године у 11. 00 часова у великој сали Привредне коморе Војводине (Хајдук Вељкова 11, ИИИ спрат), покрајински секретар за пољопривреду, водопривреду и шумарство др Вук Радојевић ће се обратити на отварању пленарне седнице Пословног форума са привредном делегацијом Нижњег Новгорода (Руска Федерација).

Изјаве за медије предвиђене су пре почетка догађаја у 10.45 часова, а медијима ће се обратити ресорни секретар др Вук Радојевић, председник Привредне коморе Војводине Бошко Вучуревић, представник Трговинског представништва Руске Федерације у Републици Србији Андреј Н. Хрипунов и министар за индустрију, трговину и предузетништво Владе Нижњегорадске области Максим Черкасов.

Позивамо вас да извештавате.

2. НАЈАВА ДОГАЂАЈА

Секретар Радојевић одржаће конференцију за новинаре

У понедељак, 13. маја 2019. године у 13.00 часова, на штанду Покрајинске владе у Мастер центру, у оквиру 86. Међународног пољопривредног сајма, покрајински секретар за пољопривреду, водопривреду и шумарство др Вук Радојевић одржаће конференцију за новинаре поводом предстојећег - 1. Међународног дана воћара који ће бити одржан у среду, 15. маја.

На конференцији за новинаре говориће и директорка „Дневника“ АД Гордана Живковић и проф. др Зоран Кесеровић са Пољопривредног факултета.

Позивамо вас да извештавате.

3. НАЈАВА ДОГАЂАЈА

Секретар Радојевић обратиће се на округлом столу „Иновације у пољопривреди-пут ка одрживом развоју“

У понедељак, 13. маја 2019. године, у 13.30 сати, у сали број 3 Мастер центра Новосадског сајма, покрајински секретар за пољопривреду, водопривреду и шумарство др Вук Радојевић ће учествовати на округлом столу „Иновације у пољопривреди-пут ка одрживом развоју“.

Овај округли сто посвећен је пројекту „Иновација пољопривреде за обезбеђивање раста и запошљавања у прекограничном региону-АГРИННО“, који је суфинансиран средствима Европске уније у оквиру ИПА прекограничног програма Мађарска-Србија 2014-2020.